Feedback MK dag 1

 • Hartelijk dank aan u beiden voor deze prachtige leerrijke dag. Dank voor het prachtige boek bij dag 1. Op de trein huiswaarts heb ik stukken gelezen en ben blij met de heldere en begrijpbare taal. De uitleg is echt op maat, waarvoor dank! De dag is intens maar elke minuut waard. Qua timing heeft u ook echt oog en oor gehad voor de noden van de groep en tegelijkertijd de inhoud van de dag bewaakt en geleid. Daar hou ik van, een goeie structuur met voldoende ruimte voor vrijheid. De dynamiek die u en Paul delen spat eraf, heerlijk om daar deelgenoot van te mogen zijn. U sprak van je eigen ritueel vorm te geven en die authentieke uitvoering mochten we van u vandaag beleven. Woord bij daad. Ik kijk al uit naar de volgende lesdag!

 • Paul en Myr-I-am, zijn zo op elkaar ingespeeld, alles verloopt zo prachtig, alsof het vanzelf allemaal gaat. De inwijdingen zijn bijzonder krachtig, ik heb al heel wat workshops gevolgd, deze workshop is TOP.
 • Vanmorgen stond ik op met een heel andere energie dan tevoren. Wonderlijk :) :) :) Ik voel me vrijer en zuiverder van nare energieën en gedachten die mezelf blokkeerden en vergiftigden, was een dagelijkse strijd de laatste maanden om een beetje in mijn Kracht te komen (energetische aanvallen?). Alsof ik meer mijn Ware Natuur voel en ervaar. Onbezoedeld! Dat had ik ook als intentie meegenomen gisteren. Mijn Essentie her-inneren en meer ervaren om mijn pad als mens in de vorm te be-leven en ervaren vanuit mijn Kern...zoiets...Gisteren voelde ik het nog niet zo maar NU weet ik dat ik de inwijdingen wil doorgeven, op mijn manier, op mijn 'Leef je droom' inspiratiedagen of nog in een andere context, de vorm mag zich nog vormen...
 • Love it:)- Dank jullie wel voor deze heel bijzondere dag! Regen wanneer het kon, droog wanneer we buiten wilden. Deze dag was zo boeiend, inspirerend, helend en nog veel meer,...Zo dankbaar dat jullie dit samen mogelijk maken, Zo dankbaar om onderdeel te zijn van deze mooie groep mensen, Zo dankbaar voor de energie en de inwijdingen, en de overdracht van kennis die als een beleving wordt doorgegeven. Dank jullie en dank aan mezelf om me dit cadeau te gunnen. Liefs,
 • Ik vond het echt super en het zindert toch wel na en dat is een heel fijn gevoel. 
 • Het was een super fijne dag. Ik was bijna niet geweest want sukkel met Ischias. Maar de pijn was heel de dag beter. Je vertelde dat de eerste inwijding van de heler, een genezing kan tewerk stellen. Wel bij mij was er een merkbare verbetering, eerst minder pijn en dan was de pijn weg. Voelde me vandaag ook anders, kan het niet uitleggen, gewoon beter, anders… Ik kijk enorm uit naar dag 2. Ben zo benieuwd voor volgende keer wat dit dan weer gaat brengen qua transformatie en groei. Dikke Merci! Lieve dankbare groetjes, 
 • Vanmorgen opende ik de heilige ruimte in mijn huis en voor mezelf en voelde onmiddellijk de energiestroom door mijn handen. Zij waren zalig warm. Ik denk dat ik nog niet de volledige impact voel en tegelijk ook weer wel. Ik voel me niet langer alleen maar gedragen door de spirits en mijn hart. Door hen zal ik me laten leiden naar mijn weg, mijn manier van leven dat ik al heel lang voel en toch maar niet kon omzetten in mijn leven. Dat is nu veranderd. Ik kijk uit naar de volgende twee dagen. 
 • Ik heb intussen wat boeken van Alberto Villoldo ingeslagen die heel aanstekelijk en verhelderend werken. Mijn ervaring totnogtoe?...Blijkbaar is er wezenlijk niets veranderd. Alhoewel ik me zekerder, rustiger en meer vol vertrouwen gedragen voel. Ik stel me zo ontvankelijk en open mogelijk op. Probeer zo veel mogelijk in aandacht te leven...aandacht in het hier en nu...aandacht voor synchroniciteiten in mijn leven. Eén ervan is dat ik "toevallig" op de dag van de eerste inwijdingen aan waterfefir bloemetjes geraakte en vanaf dan mijn eigen kefirdrank kan maken wat mijn voedingspatroon behoorlijk verandert en gezonder maakt. De drang naar zoetigheid waar ik zo'n behoefte aan had deze winter is vanaf dan sterk verminderd. Acht jaar geleden verdween de sigaret uit mijn leven, zeven jaar geleden de alcohol, ...nu de cola, koffie,suiker? Ik vind het tof kennis te maken met jullie allen. De kracht van de groep is heerlijk om toeven. Paul en Myriam vullen mekaar aan als Yin en Yang in het aanbrengen van de Munay-ki. Ik ben blij dat ik erbij ben!tot volgende week - HO !!! ;)
 • Ik was een beetje zenuwachtig, ben niet altijd zo zeker over me zelf wanneer ik tss "onbekenden" ben. Maar ik voelde me wel direct om mijn gemak, vooral door jou. Het feit dat ik meteen na de 1ste inwijding iets in de groep gooide, zegt eigenlijk al genoeg. Heel erg bedankt voor dit. 
 • Wat ik super vind is dat de inwijdingen verankert worden door super goed gekozen items. Je voelt dat jullie experten zijn, en een waaier aan informatie hebben die jullie dan ook nog eens willen delen. Super dank hiervoor. De inwijdingen kan je moeilijk in woorden beschrijven omdat er hier geen woorden voor bestaan: prachtig in de overstijgende trap. Ik vond ook de aangepaste mantra's diepgaand en het uitlijnen van de chakra's met die chakra vortex klankschaal was top. 
 • Paul en Myriam jullie zijn zo op mekaar ingespeeld alsof jullie een spirituele Siamese tweeling zijn, de inwijdingen waren zo synchroon als een ballet. 
 • Een top dag. Mijn innerlijke kind glimlacht en is blij. Ik heb een speels, leuk, voldaan, blij gevoel. Ik voel dat er vanalles aan het gebeuren is door de inwijdingen, net of ik kan de wereld aan. 
 • Ik heb echt genoten van de dag. De inwijdingen brachten me rust. Alle inwijdingen waren zeer krachtig. Ik voelde me meest aangetrokken door de 2de inwijding " de banden van kracht ". Ik kreeg het gevoel dat ik alles mocht loslaten. Ik voel me na deze inwijding meer beschermd en verbonden met de aarde. Via de oefeningen kregen we praktische tools aangereikt die zeer toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor deze unieke ervaring. Hiervoor had ik gedacht dat dit niets voor mij zou zijn. Achteraf vond ik dit zeer verrijkend en vroeg ik mij af waarom ik dit nooit eerder heb gevolgd.

 • Ik vond het ook een fantastische dag en ook een geweldige ervaring. Het hele weekend heb ik in die fantastische sfeer gezeten... Ik weet niet zeker of het door de inwijdingen komt... Heb sinds die dag 4 mensen van pijn afgeholpen door healing toe te passen. Ik heb mijn Reiki 1 sinds 2008 en heb buiten voor mezelf en mijn dochtertje er nooit wat mee gedaan. Nu ineens wel... Mijn weekend heb ik geopend en gesloten met te danken zoals Paul heeft gedaan... Ik gaf zelf een weekendworkshop vorig weekend. En de omgeving Durbuy had ik in een piramide gezet... ;) Bedankt voor de fijne oefeningen en de intense dag, ik kijk uit naar de volgende. Veel liefs allemaal en tot binnenkort! 
 • Gisteren was een dag met een gouden rand voor mij❤️Daarvoor wil ik jullie nogmaals vanuit het diepste van mijn hart bedanken🙏
 • Mijn feedback liet even op zich wachten ... ben immers wat van mijn melk, in goede zin weliswaar. Mijn pijnen zijn zo verminderd! Ik kan het bijna niet geloven ... dank je. Ook heb ik, sinds lange tijd, terug visualisaties. Waarvoor ik evenzeer erg dankbaar ben. Nog niet gelijk vroeger, doch ik zie het hoopvol tegemoet (ik heb 3 hersenoperaties, met urenlange narcoses en schedelafnames, en een hersenbloeding achter de rug). Net voor het slapengaan, kreeg ik groene mist en een totemdier. Ik kijk heel hard uit naar de 2de dag bij jullie. Dankjewel alvast.

 • Wat een belevenis is de 1ste dag van de munay ki geweest. Dank dank dank jullie wel 😘🙏 Stil en ontroerd ben ik dat ik alle puzzelstukjes zie samen vallen bij jullie in de workshop en gelukkig zette dit zich verder rondom me thuis en op mijn werk . Ik zie plots zoveel tekens op mijn pad komen die mij richting geven. Dus reuze benieuwd naar dag 2 munay ki. 

 • Hier een feedback rond de eerste MUNAY-KI inwijding en de daarbijhorende integratie oefening: Ik had zo het gevoel dat de munay ki inwijdingen bij mij veel zouden losmaken, ik heb dat gisteren ook gevoeld. Het was een aparte ervaring die eerste inwijding. Deze inwijding is de healers inwijding. Je krijgt de capaciteiten om de healer in jou terug te activeren. Het is zo dat ik reeds maanden sukkel met een geknelde zenuw in mijn nek. De pijn straalt uit over mijn schouder tot in mijn vingertoppen. Die tintelen soms erg en zijn gevoelloos. Gisteren heb ik na de healers inwijding de healers oefening een paar keer gedaan. Na de eerste keer voelde mijn nek aan alsof die "losser" zat. Ik kon die goed bewegen. Ik voelde ook opnieuw mijn vingers. Ik kon het moeilijk geloven maar het is echt zo. Later kwam de pijn terug maar ik deed de oefening opnieuw en ze verdween weer. Ik kan die oefening op mezelf toepassen, de healer in mij is wakker. De vorm was een rode balk wat voor mij mijn arm en hand betekende, ik kon de balk mooi uit mijn handen blazen en ik kon zo goed visualiseren dat de balk en ook mijn pijn verdween. Vooral als ik buiten was kon ik de balk ver weg blazen over het veld. Toen visualiseerde ik dat de nieuwe ruimte blauw werd. Ik ben vannacht niet wakker geworden van de pijn zoals het meestal vroeger wel het geval was en deze ochtend heb ik ook niets meer gevoeld. Ik ben benieuwd naar deze middag dan ga ik reiskoffers inpakken en daarvoor moet ik mijn arm en hand veel gebruiken. Morgen vertrek ik voor een weekje. Ik ga in een tent alles van gisteren goed laten inwerken. Ik ben dankbaar dat de pijn weg is! Zo een bijzonder gevoel! 
 • Ik hoop een goeie, milde, ouwe, grijze sjamaan te worden in de tweede helft van mijn aardse tocht. Enne Myriam wat ik tof aan jou vind; je enthousiasme, je zalige glimlach en je rechttoerechtaanstijl! Pachamyri-I-am-coach met een zalig knuffelgehalte ;) Paul komt nu zachter en milder over dan 15 jaar geleden. Ik vind het ook grappig dat hij heeft nog steeds geen last heeft van overmatige bescheidenheid. Hij is inderdaad een unicum, een terecht gewaardeerd en efficiënt meester in zijn domein. 
 • Ik vond het zaterdag een ontzettend mooie dag. Ik was zooooo blij dat ik toch gekomen was want ik voelde me bar slacht nog de dagen ervoor maar gedurende de dag bij jullie voelde ik de levensenergie weer terugstromen in mijn systeem. Ben sindsdien nog verder opgeknapt. Echt heel tof. Het was echt een prachtlocatie, prachtig weer, heeeel boeiende lesgevers, zaterdag heb ik wel plat gelegen, maar zondag begon ik weer stilletjes overeind te krabbelen. Ik wil zoveel lezen, doen, de avond zelf heb ik nog enkele verhaaltjes proberen na te vertellen, ik heb al enkele oefeningen op een verjaardagsfeestje toegepast (van de ballon ...) - sommige verscheurden bijna die ballon , weer andere wilden de ballon blijvend laten leeglopen, het was boeiend om te zien.
 • Dankjewel voor de mooie en waardevolle inwijdingen gisteren. Ik wil daar zeker in mijn eigen leven mee aan de slag, op mijn eigen manier. Voor mij zijn de pyramides een echte meerwaarde om de rituelen te integreren. Ik deel graag nog een mooi moment (ik liet dit eruit omwille dat het nogal privé is om te delen op internet) Dank dus voor de vele intense momenten gisteren. Afsluiten doe ik graag met nog eens een oprechte dankjewel voor jullie begeleiding tijdens dit unieke moment in mijn leven. Het was een absoluut voorrecht om jullie te mogen ontmoeten, en dit mee te maken.

 •  Dag lieve Myriam en Paul, Ik ben heel benieuwd en kijk echt uit naar de tweede dag. Ik heb echt een gevoel van 'gezegend' zijn, ik ben vol vreugde en liefde voor alles en iedereen. Echt een heel fijn gevoel! Als de tweede dag nog krachtiger is dan kan het alleen nog maar intenser worden! Ondertussen heel succesvol een eerste kindje behandeld met reiki én zelf een helend verhaal geschreven naar het voorbeeld van Paul. Resultaat: het kindje slaapt door zonder nachtmerries en zonder uit zijn bedje te komen met angst. Yes! Veel lieve groeten. 
 • Jee heee Myriam en Paul, het schrijven is zo bruisend dat ik eigenlijk niet kan wachten :) tot de volgende dag. Ik sta te popelen, maar nog even als een kolibri stil hangen...tot snel HOOO :) 
 • Wat een transformerende (amaai dit brengt nogal eens wat teweeg), verrijkende en leuke dag! Een dag waarop je alles mag be-leven en door-leven!!!Ik kreeg het gevoel dat Paul en Myriam die energie zo doorleefd hebben zodat ze zelf die Munay-ki zijn. 
 • Nogmaals bedankt voor de mooi belevenis die de 1e dag van de Munay-Ki was .Het was echt vertederend om jullie samen bezig te zien . Ik kan er nu ,met een glimlach om de mond ,nog van nagenieten ! Maar mocht je er aan twijfelen uw eigen inbreng was best wel fantastisch , je bent een straffe madam . Respect . Ik ben heel gelukkig dat ik jou in mijn leven mocht toelaten , je moest eens weten wat een ommekeer dat nu reeds heeft teweeg gebracht !! Het is hartverwarmend dat er nog een wereld bestaat waar je nog jezelf kan zijn zonder oordelen en veroordelen !Ik kijk gretig uit naar onze volgende ontmoeting !Dank je 
 • Mijn vriendin volgde Munay-Ki en kreeg enkel de inwijdingen. Ik had op voorhand jullie filmpje bekeken en had gezien dat jullie de inwijdingen integreren. Ik was blij verrast hoe jullie de energie scannen en passende oefeningen aanbieden, jullie zijn duidelijk op elkaar ingespeeld en kunnen blijkbaar kiezen uit dingen. Klasse! 
 • Nog een hartelijk dank voor de mooie inwijding dag Munay Ki en het boekje. Ik heb je boekje nog met veel aandacht gelezen. Het is heel goed en duidelijk geschreven. Dankjewel want zo te zien heb je er echt veel werk ingestoken. 
 • Ik kwam naar de Munay-ki omdat ik al van kids af een binding voel met dit soort zaken. Ik kwam nu tot de vaststelling dat ik door deze dag weer mijn innerlijke kind terug vond, en ik wist zelfs niet dat ik dit kwijt was, maar het terug vinden van dit deel geeft me een HEEL gevoel. 
 •  De inleving van de het krachtdier de slang ervaarde ik als heel krachtig alsof er een enorme last van mij wegviel en achtergelaten werd. 
 • Vroeger als ik ging omringd worden door een aantal mensen beschermde ik mij met wit licht rondom mij te plaatsen, ik ervaar nu dat de krachtgordels mij nog een veiliger gevoel geven. Ik voel me meer beschermend tegen invloeden van buitenaf. Aangezien ik hooggevoelig ben is dit een prachtig geschenk. Dank jullie!!! 
 • Wat ik mooi vond is dat we na de stilte momenten door een zacht muziekinstrumentje uitgenodigd werden om weer naar de zaal te gaan. Dit gaf me een heel speciaal gevoel. Dit gaf een bepaalde sfeer die me tot mezelf bracht. Heel de dag was een ontdekken van mezelf. 
 • Het anker van Paters Paul heeft me al meer rust gebracht in mijn omgaan met mensen en in mijn dagelijkse drukte. 
 • Leuk om ook weer nu een Reiki master in de groep te hebben, Reiki en Munay-Ki zijn zo mooi aanvullend, ik zie het als kijken naar dezelfde tuin door een ander raam: een anonieme feedback: Thanks Myriam en Paul voor deze mooie dag! Heb veel leuke dingen bijgeleerd ! Inwijdingen waren goed voelbaar...mijn Reikihanden gingen spontaan stromen...na de laatste inwijding en ook bij de pyramideoefening ging ik draaien als een spiraal...ik voelde mij ook gedragen, de groepsenergie voelde heel mooi! Munay-ki voelt vooral zeer neutraal aan..harmonisch...IK BEN IK WIL IK KAN! Jullie hebben me weer een duw in de goede richting gegeven ... een hele duidelijke en gedetailleerde syllabus! Zit al in mijn Munay-ki kaft (elk blad in een plastiekje om gemakkelijke. Was een geslaagde Munay-Ki dag voor mij...Thanks en tot de volgende!
 • Dag Paul & Myr-I-am,Dank jullie nogmaals voor deze heel bijzondere ervaring. Ik vroeg me eerst af waarom die tranen van mij zomaar overliepen; dat is niet iets dat gewoon is bij mij, maar even later drong het tot me door hoe dat kwam. Het was de bijzondere ervaring van het kijken naar wildvreemden en de ziel zien. Zo mooi! Zo ontroerend. Dat is pas echt ontmoeten. In liefde en licht. 
 • Alles was zo uitgewerkt! Er was bij elke inwijding een opbouwen van energie zodat we ons openden, ik kon die opening duidelijk voelen. een zeer geslaagde verrijkende ervaring, hetgeen jullie errond breien was ook zeer interessant . dank je! 
 • In de kleine details zag ik hoe jullie de Munay-Ki echt leven, dit was nu duidelijker merkbaar omdat het thuis was. Die Munay-ki energie leeft daar gewoon en dan heb je nog die enorme troef van die piramide!!!! Na elke inwijding kregen we de kans in de piramide te gaan zitten of liggen, ik voelde wat mijn lichaam wou, na inwijding 1 wou ik dit, na 2 en 3 verbond ik me liever met de aarde, na inwijding 4 wou ik dan terug naar de piramide, een luxe dat we dit konden. Ik voelde ook heel goed wat mijn lichaam wou dit was nieuw voor mij.
 • Bedankt voor vandaag, Paul en Myriam. 't was heel mooi en één en al genieten! 
 • Nogmaals dank, beste Myr-I-am en Paul, voor deze heel bijzondere dag ! We kregen hier nogal een pak informatie mee ! Tegelijkertijd was het gezellig en leuk.
 • Het was een zeer mooie en positieve inwijdingsdag. 'k voelde me steeds contenter en 'jonger' worden ... (nu nog de dagelijkse versterking hé) 
 • Ik ben jullie super dankbaar, wat een inzichten dat ik kreeg, er zat zoveel in deze dag en wat een leuke afwisseling, we mochten inderdaad de munay-ki "be-leven, de eeuwenoude inwjdingen werden ons gegeven, "erv-arend"! Wat hebben jullie er werk van gemaakt om deze dag zo mooi in elkaar te steken
 • Zeer lieve en hartelijke groeten, ook aan Paul natuurlijk en bijzonder dank voor uw spetterende daadkracht MYRIAM !!! En uw opmerkelijke oplettendheid voor mij, een herstellend Christianeken. 
 •  Munay-Ki Inwijdingservaring: Inwijding 1 - Initiatie van de Heler, Hampe Rite: De oneindigheid die in mij zit, verbindt mijn buik -intuïtie, doen- met mijn hart -voelen, liefde- met mijn hoofd -ratio, inzicht. Zilverglinsterend groen en altijd in beweging, omhuld door helder, uitdijend licht: eerst in mijn buik -creatie, dan in mijn hartstreek -liefde en tenslotte in mijn hoofd -visie. De oneindigheid die al in me zat is nu écht tot leven gekomen: dit zaligwarme licht laat me mijn heler eindelijk voluit gebruiken. Inwijding 2 - De banden van Kracht, Chumpi Rite, Stevige, diep verankerde veiligheid en verbondenheid met alles wat is. Ik voel me ingepakt in een helend harnas dat nooit beperkt en alsmaar steviger wordt. Inwijding 3 - De inwijding van Harmonie, Ayni Karpay, Alles komt samen: dingen uit het verleden, dingen uit het nu. Toen is nu. Nu is toen. Alles is één en ik word voluit gedragen. Inwijding 4 - De inwijding van de Ziener, Kawaq Rit. Ik zie helder wat met het aardse oog niet te zien is. Ik zie duidelijk wat verschillende werelden verbindt. Ik kijk liefdevol naar alles wat aandacht vraagt. Ik kijk vol verwondering naar hoe alles zich ontvouwt. Ik zie wat niet gezien wil worden. Ik zie wat niet gezien kan worden. Ik zie wat niet gezien mag worden. IK ZIE.
 • Ik wil nogmaals mijn grote dank uitspreken dat jullie met zoveel toewijding en eerbied de Munay-Ki Inwijdingen doorgeven. Ik geloof niet dat ik hoef uit te leggen hoe intens ik genoot van de dag bij jullie, dat hebben jullie wel aan mij gezien :) Ik voel me zo verbonden met deze Peruaanse wijsheid en de inwijdingen, maar ook de NLP oefeningen hebben mij diep gevoed en mijn verbinding met de Bron nog dieper verankerd. Ik voel ook dat er nog meer veel wijsheid is in jullie die uitgewisseld mag worden. Vandaag heb ik veel tijd genomen om alle ervaringen van gisteren te integreren in mijn systeem, via meditatie en het lezen van de mooie syllabus.Ik zat al in een proces van enorme afstemming, in mijn kracht staan en grote transformatie, en gisteren heeft dat proces nog meer verdiept, echt zo uniek en bijzonder. Ik voel me zo intens dankbaar en ik heb in een visioen gisteren gezien dat ik zelf deze wijsheid mag en ga doorgeven aan groepen mensen en ik vole me zo bevoorrecht.En alles wordt door het universum geregeld haha, ik wil natuurlijk een echt mesa kleed, dus ik vroeg vandaag een vriend van mij die net terug is van spirituele reis die hij in Peru heeft begeleid en ja hoor,... hij heeft enkele mesa kleden te koop. Ik zal mijn mesa kleed bij hem aanschaffen. Diepe buiging voor jullie Paul en Myr-I-Am en ik verheug me op dag 2. 
 •  Dank voor (ook) deze mail. Ikzelf sliep zaterdagavond met een overdosis liefde in, alles nog verwerkend in mijn dromen. Gisteren verdiepte ik me in de prachtige Sylabus waar ik zo blij mee ben en die me motiveert om alles beetje bij beetje goed onder de knie te krijgen. Wat ben ik opgetogen omdat jullie me met jullie mails uitnodigden tot deelname aan deze prachtdag. 
 • Wat ik nog wou zeggen, wij waren gisteren beiden ok tijdens de inwijdingen. Voelden wel steeds meer energie, maar voor de rest geen noemenswaardige veranderingen, visioenen zoals sommige anderen uit onze groep wel hadden. Maar gisterenavond in mijn bed heb ik wel een uur aan een stuk enorm veel energie gehad die echt als een sneltrein door mijn lijf heen ging. Ik heb dat voorheen nog gehad, maar nu was het echt extreem. Ik kreeg ook enorm veel beelden te zien maar die elkaar in zodanig snel tempo opvolgden dat ik er geen verhaal van kon maken. Beelden van een rivier met stromend water, maar ook heel veel gezichten die me recht aankijken en die ik niet herken. Ik heb dat nog momenten tussen waken en slapen dat ik heel veel gezichten zie die ik niet herken, maar dit was echt extreem. Dit was echt door de vierde inwijding. Mijn man ervaarde vanmorgen een diep contact met de natuur, alsof hij anders naar de dingen keek en dat voelde voor hem heel fijn aan! Zondagavond heeft hij een hele diepe droom gehad die echt heel echt leek alsof hij opnieuw werd geboren.