Vuurceremonie in de oude brouwerij van Viersel


Eén keer per jaar geven we een vuurceremonie in de oude brouwerij van Viersel.De opbrengst van de vuurceremonie gaat integraal naar het leven in de oude brouwerij van Viersel. Wij willen jullie dit prachtige domein met zijn unieke trilling leren kennen, en willen de brouwerij steunen door dit initiatief.
De essentie van een vuurceremonie is, dat je de energie van één of meerdere problemen in een stokje blaast en dat aan het vuur aanbiedt voor transformatie. Dan de energie van een wens of een doel in een stokje blaast en dat aanbiedt aan de Spirits van het vuur om dat doel te helpen bereiken.

Meer info over wat een vuurceremonie is en een vuurceremonie impressie : klik hier


Kinderen komen gratis. 
Voor de volwassenen vragen we 15 euro voor de vuurceremonie.


Welkom in het

Leven in de Oude Brouwerij van Viersel
Herentalsebaan 199
2240 Viersel, Zandhoven

www.lieverleven.be

Je kan ook al in de voormiddag aankomen en zo een stukje mee-leven in het leven van de oude brouwerij waar stilte, samenhorigheid en soberheid de 3 waarden zijn,je kan ook na de vuurceremonie nog blijven indien je dit wil. Voor wie mee blijft eten staat er een fles waar je een vrije bijdrage kan in stoppen. Graag wel verwittigen als je graag blijft mee eten 's middags zodat er voor voldoende soep en brood kan gezorgd worden. Welkom!

Inschrijven voor deze activiteit: paul.myriam@hotmail.com