Inwijdingen

Munay-ki is een reeks van inwijdingen die al eeuwen lang deel uitmaken van de opleiding tot Inca Sjamaan. Ze bevrijden je van alle beperkende energieën vanuit het verleden, zodat er ruimte vrijkomt voor nieuwe ontwikkelingen en spirituele groei. Munay-Ki, is een reeks van 9 inwijdingen die aan de Inca sjamanen in Peru zijn doorgegeven, om de mensen te helpen sneller te evolueren in bewustzijn en te transformeren naar een hogere frequentie, waardoor zij gelijke tred kunnen houden met de verhoging van frequentie van moeder aarde , Pacha Mama. Russische wetenschappers hebben onlangs aangetoond dat gerichte intenties en woorden onze DNA structuur beïnvloeden, waardoor we gemakkelijker kunnen transformeren. Munay-ki inwijdingen voegen daar nog de intenties en de opgebouwde energie aan toe van duizenden jaren sjamanisme. Het ijzeren tidjperk van dualiteit en strijd liep ten einde op 21/12/2012. Door de Munay-Ki inwijdingen kunnen we het gouden tijdperk ingaan, een tijdperk van verbondenheid met elkaar, met de natuur, met ons hogere bewustzijn. We kunnen niet met ons ijzeren harnas naar het gouden tijdperk. De Munay-Ki geeft ons de middelen.

"De beste manier om de wereld te veranderen is mensen de middelen te geven om zichzelf te veranderen. "Wil je de wereld veranderen begin bij jezelf! Als jij je trillingsfrequentie verhoogt dan verhoogt de trillingsfrequentie van de dingen en mensen rondom jou. De trillingsfrequentie van onze wereld wordt beïnvloed door de trillingsfrequentie van elke persoon erin. Hoe meer mensen hun frequentie verhogen...hoe meer de frequentie van onze planeet omhoog gaat. Een middel om dit te doen zijn de Munay-ki inwijdingen en de opleiding hierbij. De sjamanen boden de Munay-ki inwijdingen aan uit onvoorwaardelijke liefde voor de medemens en moeder aarde.

We geven voortaan maar 1 keer per jaar Munay-ki in de zonnige maanden bij Paul thuis in kleine groepjes. We kiezen ervoor de Munay-Ki inwijdingen in drie verspreide dagen te geven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren.

Als je inschrijft in de Munay-Ki stap je in een transformatie proces. De weken tussen de verschillende inwijdingsdagen geven je de mogelijkheid om het proces te integreren. Ik vind dat de Munay-Ki inwijdingen vergelijkbaar zijn met de Reiki-inwijdingen. MK-dag 1 met Reiki I, MK-dag 2 met Reiki II en MK-dag 3 met de Reiki-Master. Ook tussen de verschillende Reiki graden is er een integratieperiode. Munay-Ki en Rei-Ki ondersteunen en verdiepen elkaar. Het is kijken naar dezelfde tuin vanuit een ander venster. Munay-Ki is sjamanistisch en zeer verbonden met de natuur.


Geen voorkennis vereist. Prijs per dag is 99 euro. Voor dit bedrag krijg je: de inwijdingen, de cursus, de opleiding en  per dag een lijvig boek met uitleg, de ondertiteling van de DVD film van Alberto Villoldo als tekst zodat je de film kan lezen en een Pi-stone. Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen. 

Je ontvangt meer dan de inwijdingen zelf. Lees verder om een impressie te krijgen over de invulling van de verschillende dagen. Paul heeft een waaier van oefeningen klaar: Paul combineert de wijsheid van de oude sjamanen, piramide geheimen, NLP-oefeningen, Hawaiiaanse genezers om de Munay-Ki te integreren in ons dagelijks leven.

Nieuwe reeks: Voor de data van de eerstvolgende reeks klik op Agenda telkens van 9.30 u tot 16.30 u, Indien 1 van de data jou niet passen gelieve ons te mailen dan vinden we misschien wel een oplossing voor jou. 

Iemand die de inwijdingen gekregen had schreef: 

-alle obstakels die ik vroeger als rotsblokken ervaarde zijn nu kiezelstenen geworden. 

- "Ik had al veel dingen gevolgd in binnen en buitenland, telkens dingen geleerd, maar dit is de eerste cursus waar ik echt 'geheald' van werd".

Is de Munay-Ki een toverformule???? Nee, met de 9 inwijdingen reiken we jullie de kiemzaadjes aan..... Het is aan JOU om ze met liefde te laten ontkiemen en ze door jouw intentie te laten groeien....

Filmpje