Feedback MK dag 2

 • Na de tweede dag heb ik 't volgende gemerkt:Ik krijg meer tijd en ruimte voor mezelf. De mallemolen van het leven vertraagt.Ik mediteer terug en bevind me in positieve sfeer.Ik ben veel alleen en geniet daarvan. Mijn dochters voelen de harmonie aan. Het lijkt of de strijd gestreden is. Na de derde dag weet ik nog niet wat er precies aan de hand is. Ik ben moe maar breng dat in verband met de Ho'Oponopo. Er valt hier wel wat ballast af te werpen. Jullie zijn meer dan hartelijk bedankt voor alle moois dat we mee mochten beleven. xxx 
 • Toen ik voor het eerst een foto zag van Paul Liekens, toen zag ik het beeld van een grote sjamaan. Bij de eerste ontmoeting voelde ik dat dit ook zo is. Bij dag 2 leerden we ook een andere kant van Paul kennen, Paul de NLP-trainer, de oefening met de voorouder heeft niet alleen voor mij, maar ook voor mijn hele gezin een positieve bijdrage geleverd. En Myr-I-am, ja het feit dat Paul haar koos om met hem samen te mogen werken zegt veel. Ze maakt van elke workshop een prachtig boek. Ze is iemand die naast Paul staat, niet achter hem. Een inwijding van hem of van haar is even sterk. Wat was ik blij dat er in de inwijding een stukje inzat dat we hoofd tegen hoofd waren, ik wil wel van elk van jullie mooie dingen en skills doorkrijgen hoor! 
 • Ik heb echt het gevoel dat ik het verleden heb losgelaten nu. Dat ik 100% mezelf kan zijn en zijn wie ik ben. Geen inmenging meer van vorige generaties (alleen nog de goeie dingen!)

 • Bedankt nogmaals voor de voorbije inwijdingen - ik voel me heel rustig en sereen en ben ook mijn tweelingsziel tegengekomen als cadeau er bovenop - het hele plaatje begint meer en meer te kloppen - ik heb de oefeningen met de ballonnen al meermaals gedaan en de mensen staan gewoon verstomd hoe dit allemaal kan - bedankt hiervoor.
 • Wat een fijne mensen zijn jullie, ik leer hier zoveel van bij, nog meer dan ik gedacht had. Tijdens de oefening met de voorouders, heb ik mijn opa ontmoet (de vader van mijn pa), die al 74 jaar overleden is. Hij was zelf een heel onderdanige man, maar hij gaf mij als raad dat ik mag opstaan en opkomen voor mezelf. Ik raakte daardoor even uit mijn evenwicht (letterlijk). Ook kreeg ik het moeilijk op mijn ademhaling, mijn grootvader is gestorven aan longkanker. Dus het was even heftig, maar wel heel mooi. Bedankt voor deze fijne dag en ook dat ik dat alles mag meemaken.

 • JOEPIEEEJEEEEEJ!!!! Ik weet nu waarom ik inschreef, die soulretrieval .... ik wist onbewust dat ik hier moest zijn....mijn leven is nu anders... Goed weer besteld zoals jullie hadden gevraagd, check! Joepie! 
 • Zoals een hert verlangt naar stromend water....zo kijk ik uit naar onze slotceremonie! ;)) Tot weldra.
 • Dag 2 is totaal anders, Myriam had dit aangekondigd in dag 1 maar ik kon me er niets bij voorstellen, anders en ook weer super! Een sjamanistische journey is een belevenis en leuk dat we de tekst ook meekregen naar huis. 
 • Even een feedback van mn sandpainting en de Munay-ki 2.O nze hond Louna was er ook bij en ze liep telkens over mn sandpainting bij het maken ervan. Ik legde het haar uit maar ze bleef er maar door lopen. Vandaag ging ik terug en hop ze liep er terug door. Ik had al direct door wat de betekenis er van is... ik laat me nog steeds niet genoeg respecteren... terug werk aan de winkel dus!Bij de Munay-ki 2 bij jullie, had ik me even afgezonderd om het gesprek met mn voorouders aan te gaan. Ik werk plots heel kort misselijk, mega buikpijn en plots zag ik een hoogzwangere buik en flop, er kwam een baby uit die vastging aan de navelstreng. Blijkt duidelijk dat het mn spirituele groei is🙏❤️.Zo dankbaar dat ik jullie leerde kennen🥰! Bedankt voor allés! Tôt donderdag Warme groetjes 
 • Wat een onvergetelijk mooie dag!!!! Normaal gezien kruip ik niet zo snel in mijn pen, maar vandaag was een fenomenale dag in het gezelschap van mooie mensen. Paul zijn journeys gingen bij elke inwijding diepgaander. En jouw inwijdingen bouwden verder op die energie. Bij de journey voor de 5de inwijding kwam een adelaar met een pi-steen aangevlogen en hij legde de steen in het vuur. En bij de inwijding zelf explodeerde een zwart gat in de mooiste kleurenpracht. Bij de journey voor de 6de inwijding vraagt de adelaar om aan zijn zij te vliegen. En de inwijding gaf bij de aanraking van het hoofd pulserende lichtflitsen in cirkels. Bij de journey voor de 7de inwijding was ik een adelaar geworden en vloog ik op kop van een ganse groep. En bij de inwijding zelf keek ik in het rechteroog van de adelaar. Ieder van ons heeft zo zijn best gedaan met de sandpaintings dat de zon er speciaal voor vanachter de wolken is tevoorschijn gekomen. En toen ik thuiskwam, besloot ik maar ineens om de sandpainting opnieuw te creëren. En raar maar waar; toen ik bezig was kwam er een mier op de sandpainting af. En neen, ze was niet meegereisd uit Scheldewindeke. Dankjewel Myriam en Paul voor dit geschenk. In licht en liefde,

 • Iets over de sandpainting: Deze morgen waren er enkele dingen weggewaaid, ze lagen naast het kader bij mijn steen in het westen. De jaguar, transformatie, dood en leven, een nieuw begin..... Ik vind het een geweldige methode om mee te werken! 
 • Er hangt in ieder geval een heerlijke gloed rondom mij sinds zaterdag :) Ik heb zonet een superieur klankschalen- behandeling gegeven... Die mevrouw was in superlatieven over de behandeling , op naar meer :) Misschien, was ik voordien ook al zeer goede healer, maar de Munay-Ki heeft me meer vertrouwen , een breder perspectief gegeven waardoor ik eindelijk met men gave en talenten naar buiten kom.
 • Paul en Myriam, Na de 2de dag Munay-ki zijn er mooie dingen gebeurd, die ik met jullie wil delen. Bij de oefening met de voorouders die we in de tuin deden ben ik alleen gaan oefenen, ik voelde dat dat goed was. Ik wou toen werken met mijn grootmoeder en haar 2de man, die de taak van grootvader voor mij heeft opgenomen, maar die eigenlijk mijn echte grootvader niet was. Mijn natuurlijke grootvader stierf toen mijn moeder 5 jaar was en ik heb hem dus nooit gekend. Maar tijdens de oefening nam hij contact met mij en liet mij een enorme liefde voelen. Vanuit deze liefde moet ik werken, zo liet hij mij voelen. Dat was een mooie ervaring. Na deze dag voelde ik steeds zijn aanwezigheid, het was alsof hij nog een boodschap had, maar ik wist niet welke. Ik heb ondertussen mijn moeder en mijn dochter ingewijd in Reiki en weer was hij daar. Er was nog iets, maar ik wist niet wat. Vandaag werd alles duidelijk, de boodschap kwam tot bij mij. Ik moest vanmorgen een foto zoeken in een oude doos, een foto van mijn opa met zijn kinderen (mijn moeder en oom). Toen ik even in de doos zat te zoeken viel de foto voor mij. Toen ik naar de foto keek, kwam er een zeer groot verdriet over mij. Mijn opa vroeg mij dat verdriet en de schuld te helen. Hij en zijn vrouw (mijn oma) hebben het verdriet van de scheiding door zijn dood nooit kunnen verwerken, hij heeft het schuldgevoel over het in de steek laten van zijn gezin nooit kunnen verwerken. Deze schuld en dit verdriet weegt zwaar op zijn gezinnetje en de nabestaanden. Zijn kinderen leefden toen en mijn moeder leeft nu nog (mijn oom is gestorven)met grote angst. Hij vroeg mij dit te helen en ik wou dit wel doen. Ik heb alle emoties gevoeld die moesten geheeld worden. IK heb bijna een uur geheeld en gehuild. Dit zijn de tranen die gehuild moesten worden, zei hij me. Nu ligt de foto van het gezinnetje bij een kaars en er gaat rust van uit. Wat ik nu voel is ontroering en diepe liefde en ik voel dat dit veel verandering zal brengen voor de familie. Ik ben jullie zeer dankbaar voor deze mooie opening die het mogelijk heeft gemaakt om dit werk te leveren. Een werk dat mij zo in mijn kracht zet! Een dikke knuffel voor jullie. 
 • Bedankt voor deze prachtige dag. Ik had er reikhalzend naar uitgekeken en ik ben niet teleurgesteld geweest. Integendeel. Ik heb genoten van elke moment. Het zindert nog na en voel de kracht van de inwijdingen. Ik was al zo sterk verbonden met de natuur en het is nog krachtiger geworden. Ik weet ik dat ik het zal integreren in dat wat ik reeds doe. Hoe dat zal de toekomst uitwijzen en de spirits zullen me wel de weg wijzen. Het meest rakende was toch wel het gesprek met de voorouders en het maken van de sandpainting. Het gesprek met de voorouders was zeer intens. De ouders van mijn 'bomma', zoals we dat in Antwerpen zeggen, kwamen. Mijn bomma had een tweelingzusje dat op 2 - jarige leeftijd overleed aan de mazelen, zij overleefde. Ze vertelde me ook altijd dat zij een mooie en gelukkige kindertijd en jeugd had gehad. Mijn voorouders vertelden me dat de ziel van het overleden tweelingzusje nu mijn moeder was. Op één of andere manier weet mijn moeder dat, niet bewust, echter op een dieper niveau maar het speelt haar wel parten. Mijn moeder heeft steeds met het idee geleefd dat haar tekort is gedaan en heeft haar leven niet tenvolle geleefd. Daardoor heeft ze zichzelf en mij tekort gedaan. Als geschenk kreeg ik van mijn voorouders de gemiste liefde, die ik van mijn moeder had moeten krijgen. Een golf van liefde stroomde over mij, in mij en door mij. Wat een emotioneel moment. Ik gaf hen mijn dankbaarheid, vanuit het diepste van mijn hart. Liefs,

 • Mijn sandpainting was fantastisch, op een gegeven moment zag ik een sandpainting op facebook van iemand van onze groep en het was verbazingwekkend hoe de mijne erop leek!!! Ook met bovenaan een Hortensia. Ik had ze in mijn tuin afgesneden en na 2 weken, bijna ontkleurd, werd de kleur van de bloem terug blauw!!!! Mijn initiële vraag was om te komen tot grote spirituele bloei, dat was de symboliek van de hortensia! Gewoon geweldig, een vriendin van me is getuige geweest en was meteen getriggerd om er ook aan te beginnen. Mijn mesa wil ik zeker ook zelf maken, heb al stofjes besteld uit PERU om er echt iets moois van te maken... Heel erg dank voor al deze mooie dingen die ik via jullie sessie heb mogen ontdekken. P.S. Je mag deze referentie heel zeker gebruiken voor andere geïnteresseerden of op je website zetten, ik ben ervan overtuigd dat de inwijdingen tot op heden een echte boost hebben gegeven aan mijn spirituele bloei! 
 • Jullie tweede Munay-ki boekje bevat een schat aan opkuiswerk waar we heel lang zoet mee zijn!
 • Mijn sandpainting ... speeltuin van bosdiertjes ... gewassen door felle regen ... helemaal herschikt ... De omkadering staat helemaal open, open voor vele nieuwe mogelijkheden!

 • Ik voel een diep geluk vanbinnen, door die inzichtgevende oefeningen kreeg ik een gevoel dat ik fier ben dat ik alles heb overleeft en daardoor een mooie rijke vrouw ben geworden. Bedankt. 
 • Ik heb echt genoten van deze 2 Munay-ki-dagen en merk dat er ook van alles aan het gebeuren/veranderen is...heel mooi en krachtig ! Ik ben dus ook heel benieuwd naar de 3e dag...wat kan die ons nog meer brengen...?? 
 • De dag vond ik heel leer- en voelrijk, als dat laatste al een woord zou mogen zijn. Hoewel de rituelen dezelfde handelingen waren, had ik héél andere ervaringen bij de verschillende intenties. Verrassend was ook dat mijn groottante (Pète - meter) als voorouder kwam, die ik nooit gekend heb. Haar boodschap was om meer te lachen. Vrijdag was ik bij mijn tante die bij die groottante opgroeide. Ik vroeg naar iets positiefs over haar, want meestal luidt het "Pète was een harde werker. Kijfde veel." Mijn tante zei: "Wel, Pète kon echt lachen. Dat deed ze graag." Ik stond paf! 🙂 De dag was voor mij prima ingevuld, mooie afwisseling, zeer diepgaand.
 • Nogmaals bedankt voor de hele fijne 2 de Munay ki dag! Ik heb veel bijgeleerd en er is me veel duidelijker geworden. De dagen nadien was ik wel heel emotioneel, door met die voorouders te werken was ik toch even uit balans en kreeg ik de sandpainting ook maar na een dag of 3 weer teruggeplaatst hier in de tuin. En toen kwam er een andere voorouder en voelde ik me precies heel opgelucht en zit ik precies op een TGV tegenwoordig van beelden, gevoel, woorden enz. die ik doorkrijg. Tot zelf in het Inca tijdperk alleen zie ik de Incabeelden maar wat die allemaal willen zeggen is mij nu nog een raadsel... Zal ook nog wel duidelijker worden voel ik. 
 • In mijn sandpainting had ik mijn gezondheid gelegd,daar in is niets verlegd maar in mijn lijf heb ik van alles gevoeld. Ik voel me emotioneel sterker en de mensen reageren ook anders, wat een verschil. Dank
 •  Munay-Ki Inwijdingservaring: Inwijding 5 - De inwijding van de Hoeder van de Dag, Pampamesayo, Helende, scheppende Kracht, creatie van wonder na wonder. De schoot van vruchtbaarheid brengt wat nodig is in overvloed. Er is genoeg voor iedereen. We zijn één. Inwijding 6 - De inwijding van de Hoeder van de Wijsheid, Altomesayo. Universele wijsheid, universele gloed die ziel na ziel verbindt. Ik ben een deel van het geheel: ik weet alles en ik weet niets. Ik verbind met alles wat is. Inwijding 7 - De inwijding van de Hoeder van de Aarde, Kuraq Akuye. Uitgespreide vleugels, allesomvattend en helend tot op de hoogste frequentie. Elke roep wordt beantwoord, elk pad begeleid, elke daad gedragen. Altijd. Nu en over honderd miljoen jaar en verder tot in de eeuwigheid van het niets. 
 •  Lieve Paul en Myr-I-Am, Zoals beloofd stuur ik hierbij een recensie hoe ik de 2 Munay Ki dagen heb mogen ervaren. Jullie mogen dit gebruiken om op facebook of op de website te zetten.Ik verheug me intens op de derde dag, gelukkig gaat de zomer periode altijd gevoelsmatig super snel, met zoveel leuke geniet momenten, dus het zal zo september zijn. De eerste Munay Ki dag met de inwijdingen was voor mij 1 groot Feest en een gevoel van Thuis komen. Ik voelde mij zo welkom ontvangen door Paul en Myriam, in hun prachtige huis en heerlijke tuin, zo gastvrij en verzorgend. Ik ben diep geraakt door de enorme toewijding van Paul en Myrim om deze eeuwenoude wijsheden door te geven. Ik voel hun grootse eerbied naar de Peruaanse tradities, naar eht sjamanisme. En hun kracht is hun doorleefdheid, hun jarenlange ervaring en vooral ook hun mededogen en humor. Hoewel de Munay Ki inwijdingen soms erg intens zijn en processen in mij wakker schudden, heb ik bovenal heel veel vreugde gevoeld en veel plezier gehad tijdens de Munay Ki dagen. Ze nemen de tijd voor prachtige, serieuze inwijdingsmomenten, met veel stilte en ruimte om die intense ervaring persoonlijk te integreren. Dat wordt afgewisseld met fijne vrolijke lichte oefeningen, soms vanuit NLP, soms vanuit andere bronnen. Wat mij deze twee Munay Ki dagen heeft gebracht, is onmogelijk even samen te vatten. Maar essentiële veranderingen die ik heb ervaren, is dat ik mij letterlijk vanaf de eerste inwijding verbonden voelde met de Peruaanse Qero's, en de lijn van 'Helers' voor mij zag en mij zo ontroerd voelde dat ik zelf ook in die lijn zit en deze pure wijsheid mag doorgeven. De inwijdingen hebben mij nog dieper verbonden met mijn eigen kracht, de verbinding met mijn Bron en ik voel me zo gedragen, door moeder Aarde en de Kosmos. Ik heb nadat de eerste Munay Ki dag geweest was, intens mooie, maar ook hele heftige dingen meegemaakt en heet bijzondere is, dat ik in grote dankbaarheid de mooie dingen heb mogen ervaren, nog dieper dan voorheen en dat ik ook sneller de donkere kanten mocht ervaren en kon transformeren, waardoor ik sneller weer in balans was. Ik voel meer levenslust en energie en ik geniet meer van het Leven. Ik ervaar echt de beschermende kracht van de inwijdingen. En door de NLP oefeningen heb ik nieuwe helingstechnieken leren kennen, die mij echt hebben geholpen. Ik had last van mijn verzwikte enkel en van mijn schouder waar ik op gevallen was. Door de oefeningen is de pijn in mijn enkel volledig verdwenen en mijn schouder is ook op magische wijze enorm verbeterd. Ik voel enorm veel dankbaarheid dat ik deze Munay Ki dagen bij Paul en Myriam mag ervaren, grote dank voor jullie geweldige bijdrage. Ik verheug me intens op de derde dag, zodat ik daarna zelf de inwijdingen op respectvolle manier mag overdragen en anderen mag inspireren en vervullen met deze wijsheid en liefdevolle energie overdracht. Ik hoop dat de recensie niet te lang is, jullie mogen er in knippen hoor haha :) Ik heb al veel mensen enthousiast verteld over munay ki en enkelen wilden gelijk dit ook doen haha. Dus wellicht stromen zij naar jullie volgend jaar, of komen ze naar mij toe, want ik ga zelf Munay Ki inwijdingen geven volgend jaar. Veel succes met jullie boekpresentatie en geniet van de zomer, van het leven, van alle mooie dingen in het leven. Warme omhelzing en veel liefs, 
 • Een schreeuwerige plek in mezelf heeft rust gevonden sinds de rituelen van gisteren. Misschien dat ik ze toch nog wil doorgeven ooit / weldra. Bedankt voor de wonderbaarlijk mooie dag v gisteren. 
 • Ik volgde ooit al de inwijdingen want het zag er mooi uit en echt iets voor mij, toch voelde ik de 'klik' niet. De persoon gaf de inwijding vanuit de mind, netjes zoals het boekje het voorschrijft. Toen ik dan op fb enkele foto's zag van HOE jullie de MK geven toen schreef ik me terug in. Wat een verschil: jullie geven MK vanuit het hart. Ook de integratie en opbouw van de inwijdingen is super, wat een tof idee om een sandpainting door heel de dag heen op te bouwen, mooi!, knap idee!