Feedback Munay Ki dag 3

 • Hallo Myriam en Paul, Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor het doorgeven en overbrengen van deze mooie inwijdingen . Met zoveel enthousiasme, liefde, humor en gedrevenheid voel ik mij gezegend om dat ik dit heb mogen ontvangen van jullie!! De inwijdingen waren zeer speciaal en krachtig. De transformatie is zo duidelijk voelbaar in heel mijn DNA dat ik nu al kan zeggen een anders mens te zijn na de inwijdingen dan voor de inwijdingen... Zo mooi en inspirerend is de werkwijze en voorbereiding van jullie samen en vloeit heel mooi ineen, energie is zo mooi afgestemd op elkaar wat een heel veilig gevoel geeft. Wil jullie meegeven dat ik geïnspireerd ben om dit ook door te gaan geven!!! Ik wil deze als eerste aan mijn vriendin doorgeven en ben van plan om er iedere week eentje te geven.. Wil in de toekomst dit gaan opzetten in een aantal weekenden in combinatie met , yoga, meditatie, healing,reiki, massages mindfulnes, vuurceremonies en de inwijdingen.. Zie dit al helemaal voor mij nu ineens en ben heel enthousiast..Nogmaals vanuit mijn hart , dank. Tot spoedig weer eens Warme groet 
 • Gisteren was een dag met een gouden rand voor mij❤️Daarvoor wil ik jullie nogmaals vanuit het diepste van mijn hart bedanken🙏
 • Munay ki , leven vanuit je hart. Toen mijn beste hartsvriendin me aanraadde om de munay ki te volgen omdat ik in een moeilijke fase van mijn leven zat wist ik niet dat het een totale ommekeer in mijn leven zou zijn. Drie dagen van prachtige inwijdingen met een groep gelijkgestemden, zo bijzonder. Aan het begin van iedere dag mochten we een engelen kaart trekken. Een Nederlandse man trok de kaart" we zullen je helpen je tweeling ziel te vinden. Paul wist niet dat deze kaart ertussen zat. Die persoon had me allang opgemerkt maar op dat moment stond ik er niet voor open. Het was nog te vroeg. De 2 e dag trok ik de kaart van tweeling ziel . Wat bijzonder. We raakten aan de praat en enkele mensen konden onze energieën samen zien vloeien. Ook kregen we zoveel signalen uit de kosmos dat ik me er toch aan over gaf. Nu 14 jaar later zijn we nog steeds gelukkig samen , zijn we 8 jaar geleden getrouwd en wonen we sinds 2 weken op Bali , een droom van mij van toen ik nog jong was. Ik kan alleen maar dankbaar zijn. Durf te dromen en de signalen te volgen. Weet dat alles goed komt. In Munay ki Borremans Vera ❤️❤️❤️

 • Hallo Myr-I-am en Paul, Ik wil even iets laten weten over mijn munay-ki ervaring. Ik heb heel erg genoten van de 3 dagen en gisteren was echt een top moment. Het heeft me op verschillende punten getriggerd. Toen ik me inschreef voor de cursus ging het niet goed met mij (het ging eigenlijk al jaren niet zo goed, met ups en downs) en ik was een beetje bang dat het "vanalles" zou losmaken waardoor ik me "nog slechter" zou voelen. Toen de inwijdingen begonnen was er al een deel van mij terug op het goede pad. Ik was wel klaar om ingewijd te worden. Ik was sterk genoeg om de kracht van de inwijdingen te voelen en daarbij gaven de inwijdingen me dan weer de kracht om verder te gaan op dat goede pad. Gisteren heb ik als een super krachtige dag ervaren. Er werden zoveel aspecten van mijn leven waar ik nu aan gewerkt heb en nog aan werk, getriggerd, langs de ene kant om me nog meer te helpen verder te gaan, langs de andere kant de bevestiging van wat ik al overwonnen heb, en dan ook nog andere deuren die opengezet werden om mee aan de slag te gaan in de toekomst. Gisteren was zo precies een reis door mijn evolutie van de voorbije maanden van mijn leven, positief in beeld gebracht door de krachten die geopend zijn geweest. En kleine overwinningen die voor de buitenwereld heel gewoon lijken maar voor mij een stap zijn, bv gesprekken aangaan met mensen die ik niet ken (ik had nog nooit met iedereen zoveel contact als gisteren), als ik me op mijn gemak voel, dan lijkt het alsof ik heel sociaal ben. Voor mij kers op de taart en dus grote overwinning ... het aanroepen van de winden bij het openen van de ruimte. Het is niet het aanroepen dat me verlamd maar het feit dat ik dit "en public" doe, dat een hoop mensen naar me kijken/luisteren (ook al ken ik de mensen héél goed hé, bij vrienden en familie heb ik dat ook). Ik voel in mij wel de drang om te communiceren met de krachten in de hemel en moeder aarde, en ik wil dat uiten, ook als er mensen naar mij kijken. Dus heb ik mijn angst opzij gezet. En dat ik dit heb durven doen dank ik ook aan jullie. Dank dat jullie deze kans aanbieden, zonder druk, zonder verplichting. De inwijdingen zullen zeker bijdragen aan mijn verdere evolutie, ik voel gewoon dat er allerlei krachten in mij zitten die wachten om naar boven te komen, alsof ik idd al anders aan het trillen ben. Dank dus om wat jullie doen, om wie jullie zijn!!! Liefs,

 • Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de heerlijke Munay-ki dagen die ik bij jullie mocht beleven. Hoe jullie een workshop opbouwen, met oefeningen, deskundige uitleg en interactie, dat is gewoon fantastisch. Je krijgt gewoon zoveel energie, waarvoor dank. Wat de Munay-ki mij bijgebracht heeft is dat ik inzicht gekregen heb in hoe ik alles wil combineren. Mijn derde oog werd nog meer geactiveerd, waardoor ik het inzicht klaar en duidelijk voor ogen zag. Wie mij kent weet dat mijn brein in overdrive gaat. Ik vind alles interessant, en ik kon dan ook geen keuze maken. Door oa Munay-ki, heb ik leren afbakenen. En zie ik nu duidelijk wat ik in de toekomst nog wil doen. Ik doe binnenkort mijn examen voor spiritueel coach. En dat wil ik combineren met zorgmassages, en Reiki, energetische- en creatieve therapieën te geven. Ik ben het nu aan het fine tunen om het persoonlijk te maken. Mijn puzzel valt beetje bij beetje ineen en elk deel past perfect, ik leer weer genieten van wat ik wel kan en daar zitten de Munay-ki dagen zeker voor iets tussen. Ook de mensen in de groep waarmee ik de dagen deed, waren super, we hebben mekaar naar een nog hogere energie getild. Paul en Myr-I-am jullie zijn geweldig, mooie mensen met elk hun eigen kwaliteit ❤️ Ik zou zeggen aan mensen die nog twijfelen, schrijf je in en beleef het zelf. Je komt er sowieso uit als een betere versie van jezelf. Mij heeft het een boost gegeven om door te gaan op mijn nieuwe pad. En ik vertrouw erop dat mijn idealen verwezenlijkt worden, het juiste gaat op mijn pad komen, daar ben ik zeker van. Ik zal zeker na de Reiki 2 nog workshops volgen bij Myr-I-am en Paul. Maar voor nu wil ik als afsluiting met jullie nogmaals te bedanken voor de vele mooie inzichten en verrijkende workshops. Blessed be,

 • Dag Paul, dag Myriam, Nog eens bedankt voor de inwijdingen en voor de originele manier van aanbrengen, voor jullie werk in de voorbereiding en voorstelling van deze drie dagen in een heerlijk natuurkader.Ook bedankt aan iedereen die er een belangrijk deel aan toevoegde door hun intenties, inzet en gewoon door er te zijn.Ik leerde veel.Ik merk dat er in de diepte iets aan mij veranderde. Ik werd veel rustiger, zelfzekerder en vertrouwvoller dan voorheen. Het is alsof ik me pas nu door " het geheel " gedragen voel.Ik heb meer contact met mijn vrouwelijke kant en dat voelt heerlijk.Een beetje zoals een puzzel waar je weet dat alles op het einde mooi in elkaar past, zelfs al weet je aanvankelijk niet hoe je er aan uit geraakt. Het ga elk van jullie goed, zéér goed ! Dikke knuffel, lieve zoen en...Ho ! ! 
 • Onze oudste dochter gaf ik met haar plechtige communie een "zakje" met daarin de 4 krachtdieren in als symbool voor haar verdere leven :D Dus de munay-ki heeft me écht wel geïnspireerd en daadkrachtiger en rustiger gemaakt! Ook ondervond ik terug tijdens de laatste Reiki-behandeling die ik gaf dat ik meer "ontvang" en kan ervaren. Zalig voor mij en voor m'n "klant" :D Bedankt voor deze mooie ervaringen!! x x x
 • Bedankt voor alweer een schitterende dag. Het is zo fijn om op een andere manier met dingen in het leven om te gaan. Zeker met de uitspraken van Paul zoals de onderstaande.. als het zo is, dan is het zo perfect en kunnen we het alleen maar accepteren. Daar heb ik zelfs deze ochtend al een paar keer gebruik van gemaakt 😊 
 • Nogmaals ontzettend bedankt voor de 3 prachtige dagen en de geweldige ervaring. Ik heb er van genoten en ga er mee door… er zijn al zeker een paar kandidaten die straks graag de door mij ingewijd willen worden.  
 • Zo genoten van deze super dag als afsluiting van de Munay Ki. Wat een energie, kalmte en prachtige dag hebben jullie samen weggezet wauw!!  
 • Dankjewel voor de prachtige dagen die mijn leven een gigantische omwenteling aan het geven zijn x Vind jullie ook fantastische mensen en ben ervan overtuigd dat we elkaar nog zeker gaan kruisen op ons spiritueel pad! Namasté! 
 • Ik ben al veel ballast kwijtgeraakt, ik begin tot mijn kern te komen. Toen ik gisteren even met Myriam aan t babbelen was en op een moment zei dat ik antwoorden vond op vele vragen. Ze vroeg me om neer schrijven wat Munay Ki voor en met mij deed. ' t zal een opstel worden Eigenlijk ben ik altijd op zoek geweest naar mijzelf, naar het doel van mijn bestaan. Teveel beknot door de tijdsgeest vond ik mezelf op 't laatst niet meer, maar ik was er nog , ik moest mezelf alleen terug vinden. Ik proef van veel de laatste jaren in alle vormen van emotioneel en energetisch lichaamswerk, maar toen ik met Munay Ki in contact kwam, viel alles op zijn plaats. De Eerste cyclus inwijdingen waren voor mij een terug komen naar mijn tienerjaren waar ik altijd al een voorliefde had voor Indianen, hun verbondenheid met de natuur, hun eenvoud, hun wijsheid.Ik ben een regelrechte verzamelaar ( zeker ook van gevoelens, emoties , frustraties ). Het verstandelijk weten, dat ik moest loslaten, controle uit handen geven, mensen zichzelf laten zijn was er, maar praktisch kon ik dit niet. Na de eerste dag en de eerste inwijdingen is een proces op gang gekomen dat me letterlijk en figuurlijk door het loslaten aan het leiden is. Alle woede, angst , verdriet zoekt zich letterlijk een weg uit mijn lichaam. Zeker de weken na de 2de dag inwijdingen, waar je uitgesproken met je voorouders gaat werken waren moeilijk, Zo moeilijk dat ik de laatste week mij afgevraagd heb of ik de laatste dag wel zou doorkomen. In wezen heeft mijn sandpainting mij geroepen om dit af te werken, om door te gaan. De sandpainting lag bij ons in de tuin, ( doordat we op verschillende lokaties moesten werken). De storm die door mijn lichaam in de eerste weken na de 2de dag geraasd is vond ik in die dagen ook terug in mijn sandpainting. ' k sta er op vandaag nog versteld van hoe ik mijn gevoelens , pijn , terug zag in doe sandpainting.) Bij het samenrapen van de painting werd me ook duidelijk eens alles neer te schrijven, dat heb ik ook gedaan, k heb proberen alles eraf te schrijven en mee te geven in mijn despacho in evolutie naar een nieuw begin. Een nieuw begin , een nieuw contact dat ik zelf kan maken, dat ik zelf ga schrijven. K had nooit kunnen vermoeden dat een transformatie zo duidelijk, zo voelbaar kon zijn. Dat ik nu al een stukje terugblik met de woorden die Paul gebruikt , onze kleine pijntjes, ongemakken. T lijkt onwezenlijk dat gebeurtenissen die nog maar tot enkele weken geleden onoverkomelijke bergen leken, nu maar kleine kiezeltjes meer zijn. Mijn energie stroomt weer , ( the river flows ), ze vindt haar weg terug, misschien wel nog met omleidingskes , maar dat komt in orde, dat weet ik nu. 
 • Er is veel met me gebeurd en het werkt nog door. Ik gaf gisterenavond een Reiki heling en ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze opening!! 
 • De Munay-Ki heeft veel met mij gedaan. Het heeft me laten inzien wie ik werkelijk ben en wat voor talenten ik zelf ook heb. De Munay-Ki heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Iets wat ik vroeger ook wel had, maar door omstandigheden was kwijt geraakt. Ik heb een bijzonder positief gevoel aan deze 3 daagse over gehouden omdat je als mens flink zo groeit in bewustzijn. 
 • Het is voor mij het fundament voor mijn toekomstige leven geworden: ik ga voortaan ook mijn passie leven! Ik ben Paul en Myr-I-am zo dankbaar, door de manier waarop ze alles met zoveel passie brachten besloot ik zelf ook meer passie in mijn werk te brengen. Wat een geschenk! 
 • Ik kan deze opleiding iedereen aanraden. Het verrijkt je leven. Deze opleiding is het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven. Ik ga nu ook een Reiki inwijding nemen want ik hoorde van andere deelnemers dat ook Reiki zo op dezelfde manier gegeven wordt door Myriam. Ik kan niet wachten, en tel al de dagen af. 
 • Ik ben aan het nadenken wat nu juist het hoogtepunt was van deze MK. Wel dit is best een moeilijk iets want we werden van het ene hoogtepunt naar het andere gebracht. De manier waarop Paul en Myriam op elkaar inspelen is super, speels en verrijkend. 
 • Deze opleiding ben ik begonnen om meer kennis te verwerven rond sjamanisme omdat ik als kind een bijzondere voorliefde had voor indianen, sjamanen, druïden en oude wijsheden en kennis. Kennis heb ik zeker gekregen, en nog veel meer dan dat. Buiten het stillen van mijn honger naar kennis waarom dit zo van kindsaf een specifieke voorkeur had, dit kan toch niet zomaar zijn, heb ik ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. En deze groei zal niet meer stoppen.
 • Hallo Myriam en Paul, Bedankt voor de fijne inwijdingen, 't was tof en heeft me tot verschillende inzichten gebracht.Daar kan ik nu verder mee bouwen... reactie op laatste inwijding:Voor de laatste inwijding mocht ik een Pi steen nemen uit een zakje,zonder kijken nam ik de steen die voor mij bestemd was.Toen ik hem eerst bekeek dacht ik, oh, die kleur past niet zo bij mij, 't was een karamelkleurige stenen ik hou het erg bij blauw, stiekem keek ik naar mijn buur en zag dat zijn steen wel blauwe tinten had en dacht , goh die past beter bij mij maar ja...Toen vond de inwijding plaats, voelde duidelijk de plaatsen waar de energieën waren maar verder niks erg speciaals.Na de inwijding ging ik op een rustig plekje zitten en probeerde mijn indrukken te verwerken.Ben iemand die met gesloten ogen kleuren waarneemt, hele mooie heldere kleuren.Ik zat daar met gesloten ogen en er verscheen een rode kleur, niks speciaals voor mij maar toen gebeurde het de rode kleur veranderde langzaam in de kleur van mijn pi stone, karamel. Niks speciaals zul je zeggen,voor mij wel want deze kleur had ik voorheen nog nooit waar genomen, dus ja de steen heeft me gevonden en me dat heel duidelijk laten zien, echt zien!! Mooi he. 
 • Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren, waarbij Paul en Myriam mij een bijzonder goed gevoel gaven van doorleefde kennis, (verhalen uit het dagelijks leven), ik kreeg ook een gevoel van veiligheid bij de dingen waarin ik groeide, ik ervaarde ook de warmte van de beide leraren en dit alles ging op een speelse manier, ik kijk dus met plezier terug naar het plezier dat we hadden en toch zo diep naar ons echte ik graafden. Voor mij was dit de juiste omgeving om te kunnen groeien. Ik kijk dan ook met een goed gevoel terug op de opleiding en ben blij dat ik de stap om de Munay-ki te gaan doen heb genomen. Bedankt, Paul en Myriam jullie zijn een geschenk voor de mensheid. 
 • De Munay-ki heeft van mij een sterker mens gemaakt. Ik ben ongelofelijk gegroeid in bewustzijn. Meer dan ik van te voren voor mogelijk hield. De inwijdingen werden opgebouwd en verwerkt met oefeningen iets wat voor mij persoonlijk zeer belangrijk is. De oefeningen waren een mengeling van vele workshops, de verscheidenheid van de gegeven dingen was zo groot en groots. De oefeningen waren helder van opzet en de syllabus gaf je de mogelijkheid ook verder te oefenen in de praktijk van het gewone leven dit heeft echt een grote meerwaarde voor mij. Met deze opleiding als basis ga ik de toekomst met vertrouwen tegemoet. De opleiding heeft me nieuwsgierig gemaakt naar alles wat deze boeiende mensen nog geven. Reiki en NLP. 
 • Ik blijf inwijdingen zo raar vinden, hoe kan dit nu dat je zoveel ervaart en dat er zo veel in beweging gezet wordt, er zijn geen woorden voor. Ik heb tijdens de inwijdingen zo veel gevoeld, zoveel beleefd, maar ik ben geen schrijver, ik kan dit zo moeilijk in woorden vertalen maar de beelden die ik zag zijn voor mij een bewijs dat inwijdingen iets speciaals zijn en iets speciaals doen met mensen. 
 • In dankbaarheid voor de drie waardevolle dagen. In ieder geval, een anker voor de rest van mijn leven. In munay 
 • Wat ben jij toch een schat Myriam!Bedankt voor je praktische daadkracht! Prachtige foto's van een prachtige dag.'t was weer nagenieten.lieve dankbare groetjes 
 • Ik had een schildklieraandoening, nam zware medicatie, ik volgde munay-ki en reiki en ik kan nu mijn medicatie halveren!!! ik bouw stilletjes aan af !!!!
 • Nogmaals hartelijk dank, beste Myr-I-Am en Paul ! Zal het even in het Engels verwoorden :You are a beautiful and loving team; thank you for your generosity and for taking care of each of us ! We've been enjoying great moments today. Lieve groet 
 • Munay-Ki feedback: Lieve Paul en Myriam, Myriam, bedankt voor je mooie vrouwelijke energie en je passie.Paul, bedankt om me zovele jaren geleden te inspireren tot NLP, het heeft alles veranderd. Ik vond het een eer om door jullie ingewijd te worden. Ik stuur jullie mijn ervaring van de 9 inwijdingen en de sand painting zoals beloofd. Bedankt voor de ervaring, het was wonderlijk. Ik zal wat ik geleerd heb zorgvuldig integreren, om het daarna door te geven. Ik zie jullie nog! 
 • Munay-Ki Inwijdingservaring: Inwijding 8 - De inwijding van de Hoeder van de Sterren, Sterrenkinderen en Sterrenstof, fonkelend verbonden, één na één, het hele universum omspannend tot een eindeloze Gloed. Universele Gloed. Inwijding 9, De inwijding van de Schepper : Inspirator van de Oorspronkelijkheid.
 • Wederom hebben de inwijdingen mij weer diep geraakt en het allermooiste vond ik de ervaring dat ik tijdens de laatste inwijding in een soort visioen hoe ik alles kan creëren om de hemel op aarde te realiseren, via mijn derde oog. Het doorgeven van de Munay ki, aan vele mensen, zodat ook zij hun Zielsmissie gaan leven en Moeder aarde eren, zag ik zo helder. Dat was zo ontroerend mooi... Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat jullie deze Peruaanse traditie naar Belgie en Nederland hebben gehaald en het hier met zoveel bevlogenheid en eerbied verspreiden. 
 • k ervaarde de inwijdingen als zeer krachtig. Ik ben al lang op het spirituele pad maar dit bracht me echt opnieuw verdieping.Ik ben ook héél blij met mijn pi-stone, ik had dat niet gedacht. hij heeft mij echt uitgekozen ;-) Het was niet alleen een krachtige opleiding het werd ook heel aangenaam gebracht, dank voor de passende liedjes waarvan ik echt genoot en de integratie oefening die me heel blij maakte. Ik voel me "ruimer" na deze reeks inwijdingen. Dank! 
 • Wat mij zeer blij maakt is het hart-gebeuren. Want ik voel me anders. Er is iets dat ik niet onder woorden kan brengen. Ik zie de dingen, het wereld- gebeuren anders. Het is als ik bv naar de bomen de lucht kijk dan zie ik alles en zelfs ook alleen maar ruimte. Ik kan het niet goed uitleggen maar daar is een wonder gebeurd. Het grote Zelf noem het God heeft Jullie uitgekozen om een oude ernstige zoeker vooruit te helpen. Je begrijpt dan ook liefste MYRIAM dat ik dan ook u en Paul zeer dankbaar ben. En zal nooit nalaten om zegen te vragen voor uw familie en Paul en al jullie ondernemingen. Met al mijn hartelijke liefde, Dank, Ik lag op tafel en toen Paul zijn hand op de hartchacra legde voelde ik een intense lichamelijke pijn zoals een zwaard of priem die letterlijk doorboorde , terhoogte van het borstbeen maar meer ongeveer 2 vingerbreedten rechts en enkele vinger breedten naar achter. Ik moest op mijn tanden bijten om niet te gillen.Nu Ramana Maharshi de grote wijze van de heilige berg Aruncha legde uit: ernstige zoekers en soms na vele levens komen op een punt dat ze vast zitten in het spirituele hart niet het fysische hart links maar rechts . Daar zit dan een ghantiknoop en die knoop kan moeilijk losgemaakt worden. Soms na vele levens en vele sadanas( spirituele oefeningen) kan men het geluk hebben dat dit gebeurt. Soms voelt men het, soms niet hangtt af hoe vast de knoop zit . Ghanti is knoop in het Sanskriet . Hij zegt als die niet los is kan men niet verder. Het is pure genade van het Zelf als dit gebeurt. Dit is de uitleg die in zijn boeken staat en ook had ik dit gehoord in de aidveta vedanta. Maar gaf daar geen aandacht aan want ik was een rondlopend vraagteken!Wel toen ik op die tafel lag gebeurde dat volgens mij, en toen na die pijn die ook onmiddellijk weg was toen Paul zijn hand wegnam. Maar toen hij zijn hand op mijn hoofd legde kreeg ik als het ware een ijzere band rond mijn hoofd de plaats tussen de wenkbrauwen stak en dan hevige spanning. Ook onmiddellijk weg. Je weet dat ik met advaita vedanta al jaren bezig ben. Maar ik voelde me ergens geblokkeerd en toen kwam Paul en jij op mijn weg. Ik vond het raar alhoewel ik een zwak heb voor shamanisme ( Carlos Castaneda enz. ) Er was me ook beloofd van een nu grote wereld leraar om me gratis in te wijden, in reiki en door omstandigheden privé voor haar heb ik haar verzorgd in Griekenland en het is er nooit meer van gekomen , reiki bedoel ik. Ooit liet ik een kirlian foto nemen van mijn handen en daar zegde die dat ik op latere leeftijd genezende handen zou meer ontwikkelen, de pink was zeer sterk ontwikkeld.