Myr-I-am


Myr-I-am werd ingewijd in de Munay-ki door Paul Liekens. Ze voelde de klik en besloot om verder opleidingen te volgen in de Andes traditie. Myr-I-am werd in de Qero's traditie ingewijd door Dona Marquesa tot medicijnvrouw. Ze volgde de gehele Hatun Karpay (de grote inwijding) en kreeg ook al de bevestiging van de inwijdingen in de Mosoq Karpay.Hatun Karpay is de Grote Inwijding. Die bestaat uit individuele inwijdingen en eventueel nog extra groeps inwijdingen. De 3 krachtbronnen in jezelf Munay, Yachay en Llankay worden terug geheractiveerd. Na deze reeks inwijdingen ben je medicijnvrouw of -man en Pampamesa Paqo, een medicijnvrouw of -man van de Andestraditie. Daarna kan je door een inwijding dit laten bekrachtigen in de Mosoq Karpay. Dit kan je zien als een inwijding van alle vorige samen.

Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q' ero Natie uit Perú, laatste afstammelingen van de Inka priesters en zij komt van een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen. Door haar tante Doña Maria aangewezen als degene die de wijsheid van de Alto Mesayoq volgens Q'ero traditie zal verder uitdragen. Ik zag een foto van Doña Marquesa, ze is de dochter van Don Alejandro, bij wie ik ook al les volgde, en ik wist onmiddellijk dat ik van haar de inwijdingen wou. Hier enkele foto's met Doña Marquesa, vader: Don Ajeandro. 

Doña Marquesa zag heel duidelijk de kolibrie tijdens mijn inwijding, (medicijnvrouw-teken)


Ik volgde ook sessies bij Don Justo. Ik sorteer hier samen met Don Justo Kintu's blaadjes. Iedere deelnemer mag wensen of dingen die hij wil transformeren in de Kintu's blaadjes blazen. Het is een krachtig ritueel dat hoog in de Andes gehouden wordt. 

 Ik volgde ook Sjamanisme bij mijn grote sjamaan, mijn grote Reiki master, mijn grote leraar : Frank Coppieters

Frank Coppieters, Ph.D. is the director of the Living Light spiritual center which he started in 1986 in Portland, Oregon. Currently Frank is offering shamanic classes and sessions to help bring people into balance and access higher levels of consciousness.

Mijn andere sjamanistische opleidingen:

Vernon Foster: klik op de foto


Wens je meer informatie ?

Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com