Paul Liekens


Na Paul Liekens zijn opleiding tot sjamaan door Alberto Villoldo, afgerond in 2004 kreeg hij de gelegenheid om naar Peru zelf te reizen, het land van de Inca's met de oorspronkelijke sjamanen van uit het hooggebergte en de Amazone jungle. Hij heeft een maand in Peru vertoefd samen met de sjamanen. Onder hun begeleiding heeft hij de heilige plaatsen in de sacred Valley bezocht en daar de oorspronkelijke inwijdingen ontvangen, ook op 5.200 meter hoog op de Salkantay berg, en in de jungle.

In april 2007 ontving hij de Munay-Ki inwijdingen nog eens van Don Francisco. In 2010 ontving hij de Nusta-Karpay van Dona Maria en Don Alejandro. In 2013 heeft hij de inwijdingen van de CHAKA, 'Het pad van Verbinding' ontvangen van Don Alejandro en Dona Santusa.


Paul Liekens en Alberto Villoldo,                                                      Alberto Villoldo, medisch antropoloog, is de man die de Sjamanen geholpen heeft naar het Westen te komen met hun wijsheid.
 Hij heeft oa. een film gemaakt op dvd waardoor Munay-Ki zich in snel tempo wereldwijd aan het verspreiden is.

Paul Liekens, zorgde voor de Nederlandse ondertiteling. Dit was zijn Munay, (=onvoorwaardelijke Liefde), zodat ook mensen die de Engelse taal niet voldoende machtig zijn de DVD zouden begrijpen. Als je de naam Jalkieweb (webnaam naam van Paul's zoon) en Munay-Ki in Google intypt kom je op heel wat stukjes You Tube met de Nederlandse ondertiteling)

Wens je meer informatie?

Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com