Paul LiekensNa Paul Liekens zijn opleiding tot sjamaan door Alberto Villoldo, afgerond in 2004 kreeg hij de gelegenheid om naar Peru zelf te reizen, het land van de Inca's met de oorspronkelijke sjamanen van uit het hooggebergte en de Amazone jungle. Hij heeft een maand in Peru vertoefd samen met de sjamanen. Onder hun begeleiding heeft hij de heilige plaatsen in de sacred Valley bezocht en daar de oorspronkelijke inwijdingen ontvangen, ook op 5.200 meter hoog op de Salkantay berg, en in de jungle.

In april 2007 ontving hij de Munay-Ki inwijdingen nog eens van Don Francisco. In 2010 ontving hij de Nusta-Karpay van Dona Maria en Don Alejandro. In 2013 heeft hij de inwijdingen van de CHAKA, 'Het pad van Verbinding' ontvangen van Don Alejandro en Dona Santusa.


Paul Liekens en Alberto Villoldo,                                                      Alberto Villoldo, medisch antropoloog, is de man die de Sjamanen geholpen heeft naar het Westen te komen met hun wijsheid.
 Hij heeft oa. een film gemaakt op dvd waardoor Munay-Ki zich in snel tempo wereldwijd aan het verspreiden is.

Paul Liekens, zorgde voor de Nederlandse ondertiteling. Dit was zijn Munay, (=onvoorwaardelijke Liefde), zodat ook mensen die de Engelse taal niet voldoende machtig zijn de DVD zouden begrijpen. Op onze site staat de (klik) hele film en wat ook interessant is, je kan (klik) elke inwijding afzonderlijk bekijken. 

2 decennia geleden hebben de sjamanen van de Andes hun Heilige inwijdingen aan een aantal westerlingen doorgegeven en aangeleerd. Paul Liekens was 1 van hen. Ze noemden de oude wijsheid de MUNAY KI. Het was de bedoeling om deze door te geven in wijsheid en liefde. Dit is wat Paul nu doet.Nu is de tijd rijp om deze verder te verspreiden. Je volgt de Munay ki niet enkel voor je eigen transformatie, maar de hele samenleving heeft er baat bij.In de korte documentaire zie je een groepje door de bergen trekken om ingewijd te worden. Paul deed deze tocht als 1 van de eerste westerlingen. Dit is een productie van Marcela Lobos - The Four Winds.

Wens je meer informatie hoe Paul Liekens nu de Munay ki opleidingen en inwijdingen organiseert? Klik verder op deze site, oa naar (klik) Munay-ki inwijdingen of Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com