Soulretrieval

Dag-Workshop:


De Laika's, ook de Earthkeepers genoemd, gebruiken nog altijd healingtechnieken die hun voorouders eeuwenlang hebben gekoesterd en gebruikt en die binnen hun medicijnwereld van leraar op student zijn overgegaan. Ze doen dit via hun zogenaamde "Reizen naar de onderwereld" ook soul retrieval genoemd. Dit is een oude technologie waardoor doelbewuste interactie met een onzichtbare energie, waar we allen deel van uitmaken, mogelijk wordt.

Maar deze workshop gaat nog verder. Na de soul retrieval gaan we NLP-inzichten gebruiken om dit proces nog te laten verder gaan en bekrachtigen.

In oude culturen zijn er rituelen die bedoeld zijn om kinderen naar volwassenheid te leiden, in onze westerse wereld is vb. het H. Vormsel daar een overblijfsel van. maar ... die dergelijke rituelen zijn veelal tot feesten verworden waar het alleen nog maar om de geschenken gaat.Daarom gaan we ook een ritueel doen om de transformatie te bekrachtigen.

Wat is een soul retrieval? :

Een soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Aanleidingen kunnen bijvoorbeeld: zijn het verlies van een geliefd persoon, een grote schokkende gebeurtenis zoals een auto-ongeluk, bedreiging met de dood, bijna-doodservaringen, een manier van leven die niet in overeenstemming is met de levensopdracht, gebeurtenissen die nog voortkomen uit een vorig leven.

De sjamaan kan voor iemand op trancereis gaan om dat afgescheiden deel van de ziel weer terug te halen als het wil meekomen.

In plaats van dat een sjamaan dit doet voor jou, zal je leren HOE je ZELF de heelwording kunt mee-maken en integreren.

Als je terug 'heel' bent zorgt dit voor meer kwaliteit op alle vlakken in je leven.

Veel van onze moeders zijn niet gezien in hun behoeftes in de mannelijke maatschappij, en hebben ook zo een moeder gehad. Zo wordt de wonde doorgegeven van moeder op dochter. We kunnen dus spreken van de erfwonde i.p.v. de erfzonde. Als jij nu jezelf heelt dan heel je niet alleen jezelf maar 7 generaties voor & na jou.  


Waarom zou je dit doen? Tijdens de reis naar binnen ga je in gesprek met jouw onderbewuste. Je krijgt in de verschillende kamers beelden. Dit is was vorige cursisten zagen in de schatkamer: • Iemand kreeg een oude klok waarvan ze de wijzers kon stilzetten als dit nodig was. • Iemand kreeg een hamer om al zijn twijfels in zijn hoofd de kop in te slaan. • Iemand kreeg een diamant zodat ze kan schitteren als een diamant. • Iemand kreeg een ketting, die niet zwaar was en waar er stukken uit ontbraken, ze kon uit haar gevangenis zomaar uit stappen, een gevangenis die ze zelf gecreëerd had door haar te serieus zijn, door te perfect te willen zijn, maar ze kon er zo uit stappen. • Iemand kreeg een boek. Toen ze het wou lezen zag ze dat er niets in stond. Bij het schrijfgesprek hoorde ze: elk blad is nog onbeschreven, jij mag het gaan invullen zoals jij het wil. • Een schaar: hiermee kan je knopen doorknippen. • Een wit veertje: laat je meevoeren, dan kom je waar je moet zijn. • Een metronoom: ik ging te snel, met een metronoom kan je de snelheid zelf instellen.

Door de vele praktijk voorbeelden die we delen wordt zoiets concreets.

Omdat we de soulretrieval nog verder laten gaan met de score van NLP is dit een gecombineerde techniek die zeer uniek is. Het onderwerp staat uitgebreid bij de NLP dag workshops uitgelegd.

Klik hier voor meer info