Soulretrieval

Dag-Workshop:


De Laika's, ook de Earthkeepers genoemd, gebruiken nog altijd healingtechnieken die hun voorouders eeuwenlang hebben gekoesterd en gebruikt en die binnen hun medicijnwereld van leraar op student zijn overgegaan. Ze doen dit via hun zogenaamde "Reizen naar de onderwereld" ook soul retrieval genoemd. Dit is een oude technologie waardoor doelbewuste interactie met een onzichtbare energie, waar we allen deel van uitmaken, mogelijk wordt.

Maar deze workshop gaat nog verder. Na de soul retrieval gaan we NLP-inzichten gebruiken om dit proces nog te laten verder gaan en bekrachtigen.

In oude culturen zijn er rituelen die bedoeld zijn om kinderen naar volwassenheid te leiden, in onze westerse wereld is vb. het H. Vormsel daar een overblijfsel van. maar ... die dergelijke rituelen zijn veelal tot feesten verworden waar het alleen nog maar om de geschenken gaat.Daarom gaan we ook een ritueel doen om de transformatie te bekrachtigen.

Wat is een soul retrieval? :

Een soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Aanleidingen kunnen bijvoorbeeld: zijn het verlies van een geliefd persoon, een grote schokkende gebeurtenis zoals een auto-ongeluk, bedreiging met de dood, bijna-doodservaringen, een manier van leven die niet in overeenstemming is met de levensopdracht, gebeurtenissen die nog voortkomen uit een vorig leven.

De sjamaan kan voor iemand op trancereis gaan om dat afgescheiden deel van de ziel weer terug te halen als het wil meekomen.

In plaats van dat een sjamaan dit doet voor jou, zal je leren HOE je ZELF de heelwording kunt mee-maken en integreren.

Als je terug 'heel' bent zorgt dit voor meer kwaliteit op alle vlakken in je leven.


Omdat we de soulretrieval nog verder laten gaan met de score van NLP is dit een gecombineerde techniek die zeer uniek is. Het onderwerp staat uitgebreid bij de NLP dag workshops uitgelegd.

Klik hier voor meer info