Munay-ki dag 1


De eerste dag krijg je 4 inwijdingen:

Wij kiezen ervoor de Munay-Ki inwijdingen in drie verspreide dagen te geven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren.


De eerste inwijding: De Inwijding van de Healer, Hampe Rite: Deze Inwijding activeert je vermogen tot Healing van jezelf en jouw medemens.  Hampe kun je vertalen als energiegenezing. De meester wenst de leerling een goede toekomst als sjamaan, terwijl de leerling wordt opgenomen in de cirkel van genezers. Het geeft je een verbinding met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

Bij deze initiatie worden je drie persoonlijke energiecentra van kracht ontwaakt: Llankay, Munay en Yachai. Doen, liefde en visie. Buik, hart en hoofd. Letterlijk gaan je handelingen dan vanuit en samen met Munay, pure liefdeskracht.


De tweede inwijding: De banden van Kracht, Chumpi Rite: Vijf energetische banden van Kracht worden in elkaar in je energieveld geweven om je Spirituele Bescherming te bieden. 

Deze beschermingen worden "krachtgordels" genoemd. Het zijn vijf lichtgevende gordels die in je lichtgevende matrix worden verweven. Elke gordel vertegenwoordigt één natuurelement. 


De derde inwijding: De Inwijding van Harmonie, Ayni Karpay: Deze Inwijding verbindt je met de scheppende Kracht van het Universum.  Zeven archetypen, universele, organiserende krachten, worden energetisch als zaadjes in je chakra's geplaatst. De kwaliteiten die we in elk van de genoemde zeven scheppende principes beschrijven, zijn niet buiten ons, maar zitten natuurlijk al in ons. Door ze echter via deze inwijding bewuster te maken, zullen ze ook echt voor ons actief worden.


De vierde inwijding: De Inwijding van de ziener, Kawaq rite:  Deze initiatie activeert de innerlijke ziener in je en daarmee je vaardigheid om de onzichtbare wereld van energie en spirit te gaan waarnemen. Nieuwe paden van energie worden als een kroon en een ketting aangelegd, die ondermeer je visuele cortex in je achterhoofd verbindt met je derde oog en met je hart. Een soort van herbedrading van je centra van waarnemen. Het versterkt je intuïtieve vermogens.  

Verder: Je leert:HOE JE ZELF DE INWIJDINGEN KAN GEVEN, Je Heilige ruimte openen, je wiracocha  openen, begrippen: Munay, Llankay, Yachai en Ayni, de Hoocha reiniging, een NLP-healers oefening, je energiebanden voeden, de archetypes, je chakra's via een chakra vortex klankschaal in balans brengen, en nog veel meer....


Paul schrijft in zijn Munay-ki boek: 2012 en daarna,  "Je wordt niet bruin door aan de zon te denken." Zo ben je ook niet ingewijd door er over te lezen of naar een filmpje te kijken"We gaan de Munay-Ki in het hier en nu brengen, we maken het concreet. We gaan de Munay-Ki leven en integreren in ons leven.
De inwijdingen worden opgebouwd en geïntegreerd: We beschikken over een waaier van oefeningen. We hebben geen vast schema en voelen welke oefeningen meest optimaal zijn voor die groep op dat moment.

 De 4 krachtdieren: 

De slang, de jaquar, eagle/condor daar kan iedereen zich een beeld bij voorstellen
maar de kolibrie is minder bekend. 


Prijs per dag is 99 euro.
Dit is voor de cursus, opleiding en inwijdingen. Bovendien krijg je er per dag een boek van 100 blz bij, vol met nuttige informatie en oefeningen behorende bij het dag thema en een pi stone tijdens je laatste inwijding. Als extra krijg je de ondertiteling van de DVD film van Alberto Villoldo als tekst zodat je de film kan lezen. Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen.
Wens je meer informatie?

Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com