Munay-ki dag 2

De tweede dag komen de volgende drie inwijdingen aan bod:

De vijfde inwijding: De Inwijding van de hoeder van de dag, Pampamesayok: Door deze Inwijding verbetert je band met Moeder Aarde, uit wie al het leven voortkomt. De Hoeders van de Dag dienen het vrouwelijke, Moeder Aarde en haar natuur. Zij werken met de onzichtbare kwaliteiten van de natuur en de krachtplekken van de aarde om harmonie te brengen in de relatie tussen mensen en de aarde.Dit ritueel verbindt jou met de afstammelingen van lichtwezens uit het verleden. De hoeders van de dag kunnen beroep doen op de krachten van deze altaren om de wereld te helen en in evenwicht te brengen. Deze mannen en vrouwen droegen zorg voor de oude altaren van Stonehenge, Macchu Picchu en de belangrijke krachtplaatsen op aarde.  Eens je dit ritueel hebt ontvangen, zal je het vrouwelijke aspect in jezelf beginnen helen, alsook je relatie met de aarde, en met onze Moeder. 


De zesde inwijding: De Inwijding van de hoeder van Wijsheid, Altomesayok: Deze Inwijding verbindt je met het mannelijke in jezelf en met Vader Zon, de Kracht van creatie. Het verbindt jou met en heelt het mannelijke aspect van jezelf. Het herstelt je verbinding met de hemelen en met de Vader. De hoeders van de wijsheid beschermen de oude leringen. Zij delen ze met anderen op het juiste moment.  Wanneer je dit ritueel ontvangt, zal je geleidelijk aan de wonden uit je vorige levens helen.

Kernwoorden: Vader zon, scheppingskracht, kracht, creatie, manifestatie, wonden uit vorige levens healen, afstammelingen uit verleden en toekomst.

De zevende inwijding: De Inwijding van de hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek: Deze Inwijding verbindt je met de Aartsengelen en de Sterren en laat je "godbrein" ontwaken. De Earthkeepers rite is bekend onder de Q'ero als de Kurak Akuyek rite, verwijzend naar de oude, die de wijsheid 'kauwt' om de jongeren mee te voeden. Je leert een visionair te zijn. Je gaat dromen als een sjamaan, met mededogen, en gaat de wereld van je dromen waarmaken. Je dromen gaan zich manifesteren. 

Kernwoorden: Verbinding met de Aartsengelen en de Sterren. Het Godbrein ontwaken, Wijsheid kauwen voor de jongere. Via dromen een nieuwe wereld scheppen, to dream your life into beiing, Elke handeling, elke gedachte heeft zijn gevolg, 1 zegen heeft invloed op 7 generaties.


Wens je meer informatie?

Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com