Munay-ki dag 3

Het speciale en mooie aan de Munay-ki opleiding is dat je na dag 3 zelf inwijdingen mag en kan gaan geven.


De derde dag bevat de laatste twee inwijdingen: 

De achtste inwijding: De Inwijding van de hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay: Dit is de Inwijding die jou verbindt met de Tijd die Komt en je wordt vrijgemaakt van het verleden.

Inwijding, Mosoq Karpay, betekent "Nieuwe Inwijding" en is er speciaal om ons voor te bereiden op de tijd na 2012. Die tijd kenmerkt zich door een verhoging en verfijning van de trilling van de hele aarde. Een tijd waarin we de nadruk op de dualiteit, verschuiven naar een gevoel van eenheid. Door die verschuiving ontstaat een gevoel van verbondenheid met al wat is. Zo kunnen we, elk voor zich het voorspelde gouden tijdperk waarmaken waarin begrip, verbondenheid, respect en MUNAY(liefde) voor al wat leeft rondom ons de drijfveer zal zijn. Het Bewust worden van de totale eenheid, hemel en aarde, met de mens als schepper zoals hij oorspronkelijk bedoeld was als kind van God.

De negende inwijding: De Inwijding van de Schepper, Taytanchis: Deze Inwijding activeert je Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.

De eerste acht Inwijdingen waren al eeuwen verankerd in de Inca cultuur, de negende is nieuw en de voleinding. Het is de Inwijding van 'de Schepper' in ons, je wordt je eigen verhalen verteller en die wordt pas sinds juni 2006 van mens op mens doorgegeven. Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen.

We maken een Mesa:
De Incasjamaan werkt met een Mesa. Dit is een kleed waarin zich stenen bevinden. Gedurende de Munay-Ki 3-daagse deden we heel wat energetische oefeningen met de stenen die je in je Mesa gaat stoppen. Ze hebben de energie opgeslagen en zo kan je na je opleiding de energie weer ophalen.
Hier zie je onze Mesa

Dit zijn onze Mesa samen met nog andere Mesa op een workshop met Don Alejandro en op een Mesa feest event 

We maken een Despacho: Klik hier voor meer voorbeelden en uitleg 

                                                         
           Er is ook een vuurceremonie.   Klik hier voor meer info en foto's 

De steen des oordeels: We maken deze oefening concreet. Paul vertelt over de Ho'oponopono en we doen de ho'oponopono verwerking.  

In boek Munay-ki dag 3 zit ook de Nederlandse ondertiteling van de film, DVD van de Munay-ki, zo kan je de film lezen als een boek.

Je ontvangt jouw Pi-stone waarmee je zelf inwijdingen kan gaan geven:

Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen. Je krijgt uiteraard ook een certificaat! 


Wens je meer informatie?

Stuur gerust een mailtje: paul.myriam@hotmail.com